Help je mee als vrijwilliger?

Avondvierdaagse Geldrop is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers welke zich willen inzetten voor een leuk en vooral veilig evenement!

Om het evenement veilig te kunnen laten verlopen doet de Avondvierdaagse Geldrop een beroep op een grote groep vrijwilligers, EHBO’ers, Scouting Don Bosco en sponsoren.

Als vrijwilliger kun je de deelnemers helpen veilig de route af te leggen als evenement verkeersregelaar (vanaf 16 jaar), langs de route stempels te zetten als controleur of te helpen bij het uitdelen van traktaties langs de routes.

Hoe ziet een dag van een vrijwilliger er uit?
Tijdens de Avondvierdaagse meld je jezelf rond 18:00 uur aan bij de vrijwilligerstent naast het podium op de Heuvel in Geldrop. Als je niet aanwezig bent geweest bij de vrijwilligersborrel dan ontvang je op de dag dat je ons komt helpen de materialen.

Tijdens het aanmelden krijg je te horen op welke post je komt te staan en wie daar ook staan. Als jouw groep compleet is kunnen jullie gezamenlijk naar deze post gaan.

Zodra de eerste lopers vertrekken rond 18:30 uur komen er ongeveer 2200 lopers langs, welke je helpt met het veilig oversteken, afstempelen van de deelnamekaarten of iets lekkers geeft langs de route. De laatste man- of vrouw met het groene hesje geeft aan dat iedereen langs is gelopen en je de post mag verlaten. Rond 21:00 uur is iedereen weer terug op de Heuvel in Geldrop en kun je genieten van een drankje op een van de terrassen rondom het evenement. Deze krijg je tenslotte van ons bedankje voor het meehelpen.

Hoe werkt dat, vrijwilliger worden?
Voorafgaand aan de Avondvierdaagse Geldrop vragen wij je op welke dagen je ons mee wil helpen en of je een voorkeur hebt voor een bepaalde rol. Ons helpen kan 1 dag, maar ook 2, 3 of 4 dagen. Zodra je dit doorgegeven hebt ontvang je van ons informatie in de vorm van een digitale vrijwilligers instructie. Hierin staat belangrijke (veiligheid)informatie over het evenement. Wanneer je ons wil helpen als verkeersregelaar ontvang je naast deze instructies een link om het verkeersregelaarsexamen te maken. Dit neemt ongeveer een half uur tot een uur tijd in beslag en is een verplicht onderdeel als verkeersregelaar.

Een a twee weken voorafgaand aan de Avondvierdaagse organiseren wij een vrijwilligersborrel waarbij uitleg gegeven wordt over het evenement. Op deze avond ontvang je een tas met hierin de routes, pen, notitieblok en andere materialen welke je nodig hebt bij het uitvoeren van jouw rol. Hiernaast krijg je te horen op welke posten je komt te staan tijdens de Avondvierdaagse. Mocht je op de dag van de vrijwilligersborrel niet kunnen dan is dat geen probleem, het is vrijblijvend, maar wel zeer gezellig!

Interesse?
Heb je na het lezen zin gekregen om mee te helpen? Meld je dan direct aan via het onderstaande contactformulier en wij nemen contact met je op!

Je kunt ons ook bereiken via het e-mailadres vrijwilligers@a4d-geldrop.nl.

60+ Vrijwilligers

Tijdens het evenement zijn er dagelijks meer dan 60 vrijwilligers op de been om de lopers te begeleiden en veilig over te kunnen laten steken.

2200 Deelnemers

De Avondvierdaagse Geldrop is een drukbezocht evenement. Iedere avond zijn er ongeveer 2200 deelnemers en op de laatste avond zijn er met familie en vrienden van de deelnemers zo'n 5000 personen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Op welke dagen zou je ons willen helpen?

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Wij verwerken deze gegevens volgens onze privacy policy. Gegevens uit dit formulier zullen altijd vertrouwelijk worden verwerkt.