Individuele deelnemers hebben de mogelijkheid om zich via de onderstaande link of op de eerste dag van het evenement in te schrijven. De inschrijfkosten voor vóór inschrijving zijn lager en u krijgt het startbewijs voor de eerste dag direct toegezonden zodat u voorafgaand aan de start nergens op hoeft te wachten.

Meerdere startlocaties

De 60e editie gaan we net even anders doen als de afgelopen edities. We hebben namelijk 2 verschillende startlocaties!
Dinsdag en woensdag starten we vanaf het Strabrecht College.
Donderdag en vrijdag starten we vanaf de Heuvel in het centrum.

Begeleiding

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding deelnemen aan de Avondvierdaagse. Zonder inschrijving van een volwassene (18 jaar of ouder) kan een kind niet inschrijven! Bovendien moet er minimaal 1 begeleider per 5 deelnemende kinderen meelopen (en inschrijven).

Inschrijfgegevens

Voor de inschrijving hebben we uw naam en geboortedatum nodig. Zonder het doorgeven van deze gegevens is inschrijven niet mogelijk omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de toepasselijke verzekering (en de controle van de leeftijd van kinderen en begeleiders zoals hierboven aangegeven).

Startbewijs

De inschrijving omvat een startbewijs voor vier dagen, verzekering voor deelname, traktaties en een medaille. Voor degene die geen waarde hechten aan de medaille is het mogelijk om zonder herinnering in te schrijven.

Tarieven

De netto tarieven voor vier avonden wandelplezier zijn:

4,00 euro met medaille 

2,50 euro zonder medaille

 

Schrijf je hier in!